Genti si posete din piele naturala

Genti si posete din piele naturala din marochinariile Italiene
Posete din piele naturala

Genti si posete din piele naturala

Genti si posete din piele naturala din marochinariile Italiene

Posete de dama din Italia. O selecție de fabuloasa de genți si posete din piele italiană, toate realizate în întregime în Italia, de către artizani și provenind în mod special pentru designul lor, calitatea și autenticitatea.

Cu o gamă de nume de marcă mari, cum ar fi Anna Cecere, Carbotti, Arcadia, Chiarugi, Nicoli, Pratesi, Paolo Masi, Vannini, Ghibli și Bonfanti, este o gama care cuprinde atat piese atemporale si moderne. Atât mari și mici, în, palmellato, Croc matlasat imprimate și piele de brevete. Posete de dama din Italia.
background 1024x518 - Genti si posete din piele naturala

Genti si posete alese cu atentie. Sunteți la doar un click distanță de colecția noastră fantastică si accesibila, atrăgătoare si colorata de genti si posete din piele naturala.

Vă garantăm că ve-ți fi încântați de varietatea și exclusivitatea produselor pe care le oferim și vă ve-ți bucura de prețurile noastre reduse! Dacă rămâneți pe topul tendințelor modei italiene, fără a pierde din bugetul dvs., ceea ce este important pentru dvs., atunci ați ajuns pe web-ul potrivit.

Suntem importatori din Romania și purtăm un inventar foarte mare de genți de mână cu design actualizat constant, importate direct din cele mai bune fabrici de piele din Italia. Oferim spre vanzare: genți de mână, posete de seară, posete de ocazie, posete elegante de noapte, genți de umăr și posete cu manere toate în culori fabuloase, diverse dimensiuni și finisaje din piele.
Posetele si gentile din piele naturala sunt mult mai rezistente decat cele din piele ecologica; poti depozita cu incredere tot arsenalul de produse cosmetice pe care sunt un „must” sa le ai cu tine, cursurile de la facultate sau actele de la birou, bidonul cu apa si toate chestiutele pe care femeile din zilele noastre le arunca in geanta si sa nu-ti faci griji ca nu va rezista deoarece pielea naturala este foarte trainica.
Produsele din piele naturala sunt cunoscute ca fiind de calitate si este de la sine inteles ca si accesoriile folosite vor fi de calitate; majoritatea persoanelor care au posete din piele naturala nu au avut niciodata probleme cu fermoarele, incindente in care sa se rupa una din baretele posetei sau sa le sara capsele.
Achizitionarea unei posete din piele naturala poate fi privita ca o investitie deoarece o poseta de calitate poate rezista foarte multi ani. Nu stiu daca ai intrat vreodata in vreun magazin cu produse vintage sau macar sa fi vazut pe internet un magazin de acest gen, dar daca ai facut-o, probabil ai observat ca toate posetele si gentile vintage sunt din piele, in niciun caz din inlocuitor.
Motivul pentru care se intampla asta nu este din cauza ca doar gentile din piele erau la moda in trecut ci din cauza faptului ca gentile din piele ecologica nu au rezistat trecerii timpului.

Ne exprimăm sincer interesul pentru produsele noastre și așteptăm cu nerăbdare ocazia de a vă servi cu genti si posete din piele naturala.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *